De Leslocaties

Hieronder vind je onze les-locaties. In Enschede zijn er 3 vestigingen en we hebben 1 vestiging in Oldenzaal. Als je op routebeschrijving klikt en je eigen adres invoert zie je direct hoe je bij een vestiging kunt komen.

Enschede – Lonnekerspoorlaan 88

Dit nieuwe gebouw bevindt zich in de wijk het Roombeek aan een mooi, parkachtig grasveld met jonge bomen. Deze plek kun je niet missen, van een afstand zie je de letters op de gevel. De Lonnekerspoorlaan is alleen voor voetgangers, fietsers en busverkeer toegankelijk.

Auto’s kunnen het beste vanaf de Lasondersingel de Deurningerstraat richting Deurningen rijden. Bij het eerste stoplicht ga je dan rechts af, de Roomweg in. Na circa 800 m bevindt zich aan de rechter kant een grote parkeerplaats. Zet eventuele navigatie op Roomweg 75. Dan kom je vanzelf bij deze parkeerplaats. Het parkeren is hier gratis. Je ziet dan al de gevel met “De Yogaschool”. Als je dan lopend over het grasveld schuin links aanhoudt bereik je ons pand na circa 50 m.
De trein.Voor alle mensen die met de trein naar ons toe komen: Je loopt vanaf het station rechtstreeks ongeveer 10 minuten over de Deurningerstraat. Nog voor de Singel loop je schuin rechts de Lasonderstraat in. Over de singel ben je al op de Lonnekerspoorlaan. Na circa 250 meter ben je bij ons. In totaal ongeveer 15 minuten lopen.
De fiets kun je voor – of aan de zijkant van het pand stallen. Zet je fiets graag goed op slot. Je kunt de fiets aan de beugels aan het pand bevestigen.

__________________________________________________________

Enschede – Lasonderstraat 3

Deze mooie en grote lesruimte dicht bij de hoofdlocatie is een zijstraat van de Lasondersingel.
Auto’s kunnen via de Deurningerstraat en via de Lasondersingel het pand bereiken. Parkeren is overdag niet gratis (wel gratis na 19.00 uur, donderdag na 21.00 uur.) Parkeren kan direct voor de deur in de vakken, iets verderop in de vakken of in de Genestetstraat of omliggende straten.


Fietsen kunnen direct voor het pand aan de beugels op slot worden gezet. Je mag ze ook stallen voor het pand van Sonex aan de overkant. Een dure fiets kan zelfs binnen staan.

 

__________________________________________________________

Emmastraat 147emmastraat 147

Dicht bij het centrum: Er zijn twee ingangen – entree 1 en entree 2.

Enschede – Emmastraat 147

De Emmastraat kun je het beste bereiken via de Westerval en de Parkweg en dan rechts afslaan, de Kortenaerstraat inrijden. Op het eind ga je links en dan sta je voor het pand. Direct rechts is een parkeerplaats. Je kunt daar je auto kwijt.
Auto’s kunnen op onze eigen parkeervakken staan, rechts naast het pand. Als de parkeerplaats vol is kun je in de Emmastraat in de vakken parkeren of omliggende straten. Let even op dat je je auto niet op het fietspad parkeert. Het fietspad altijd vrijlaten.
De fiets kun je aan de zijkant van het pand stallen. Zet je fiets graag goed op slot. Je kunt de fiets aan de beugels aan het pand bevestigen. Bij entree 2 is een kleine fietsenstalling.

 

__________________________________________________________

Achter Topsport in het centrum van Oldenzaal – Deurningerstraat 39 c.

In Oldenzaal geven we Hatha Yoga op maandag, dinsdagavond woensdag en donderdagavond. We geven hier ook Basis en docentenopleidingen vanaf september 2018.

Auto’s kunnen direct achter het pand aan de Westwal in de parkeervakken staan. Er zijn tevens drie parkeerplekken in de directe omgeving.
Fietsen kunnen direct rechts naast de ingang geplaatst worden. De fiets kan ook beneden staan. Loopt u het pand via de schuine ingang naar beneden binnen en direct rechts zult u de lesruimte aantreffen.

 

__________________________________________________________

 

Avila CollegeHengelo –  Deurningerstraat 67. Avila College.

We geven tevens Karate Do in de gymzaal van het Avila College.
Auto’s en Fietsen: Tussen Deurningerstraat 65  en  Rotonde Deurningerstraat/ Sloetsweg de oprit nemen naar het Avila College. Je kunt je auto of fiets daar makkelijk stallen of parkeren.

 

__________________________________________________________

wensinkhof borneDirect naast de kerk en na de afslag bij Ikea: Sportcentrum De Wensinkhof.

Borne – Welemanstraat 19.

We geven hier Karate Do voor kinderen, jongeren, volwassenen, elke zaterdag van 12.00 – 13.00 uur.

Auto’s kunnen direct voor het pand in de parkeervakken staan.
Fietsen kunnen direct voor de ingang geplaatst in de fietsenstalling.

 

 

__________________________________________________________