Kwaliteit, niets anders

images

De Yogaschool is in staat om zorgvuldig, vakbekwaam en met continuïteit iedere deelnemer aan welke les dan ook binnen onze organisatie, te voorzien in de vraag, de behoefte of het ideaal dat men nastreeft.

 

 

 

Yogaschooleerkrachten

De Yogaschool werkt alleen met respectvolle, goed opgeleide en betrouwbare leerkrachten. Op deze manier wordt de veiligheid van iedere deelnemer gewaarborgd. De gezondheid en het welbevinden van de deelnemer neemt toe, met name door het regelmatig bijwonen van de les.  Iedere deelnemer van welke les dan ook is in staat om na verloop van tijd de waarden in zichzelf naar boven te halen die te maken hebben met het ware, het schone en het goede. De Yogaschool kan zich goed vinden in deze stelling van Plato. In de oosterse leer omschreven als Sat – Cit – Ananda. Zie de overzichtspagina docenten.

 

nederlandWe geven beproefde Raja Yogaopleidingen tot op het hoogste niveau in Nederland. We staan borg voor de kwaliteit en controle van de erkende leerkrachten die deze trainingen verzorgen. We leiden de aankomende leerkrachten op gefundeerde wijze op tot vertolkers van Raja Yoga waarin de ‘met hart en ziel’ wijze van lesgeven bovenaan staat. Uitgangspunten zijn de klassieke Raja Yoga leer en alle boeken over deze methodiek. Alle leerkrachten die voor de Yogaschool werken worden jaarlijks gecontroleerd op hun vaardigheden.

 

slide 8De Yogaschool beoogt door het geven van Zwangerschapsyoga respect voor het ongeboren kind en tevens zicht op de grootste verandering in het leven, die van ouders worden. De leerkracht(en) staat met name de moeder bij in een goede zwangerschap en een zo rustig mogelijke bevalling. En het werkt ! In de loop der jaren is het de verloskundigen in Enschede opgevallen dat de bevallingen makkelijker gaan als de moeder bij ons zwangerschapsyoga heeft gevolgd. Ze verwijzen rechtstreeks aan ons door. Inmiddels keren vele moeders terug bij hun 2e of 3e zwangerschap.

 

yogaschoolvrks

De lessen Hatha Yoga zijn gericht op het effectief aanleren van Yogahoudingen, asana geheten, in een ontspannen sportieve sfeer. Men leert ont-stressen, het begin van Yoga. De Raja Yoga opleidingen beginnen hier ook mee, echter in een progressief opbouwende zetting. Door in de lessen Hatha Yoga, op een vast tijdstip de tijd voor jezelf te nemen, op te laden, krijgt men herstel van vitale functies. We geven 16 Hatha Yoga lessen per week in alle vestigingen, er zijn er 4. Zowel ‘s ochtends als ‘s avonds.

 

Logo Yogaschool

Vroeg of laat zal men inzicht willen krijgen in processen die terugkerende disbalans veroorzaken. Als de cursist dit inziet, stroomt men hopelijk door naar Raja Yoga. In deze authentieke en grondige trainingen, die we Opleidingen noemen leert men het voorgoed oplossen van alle onbehagen. Volledig in overeenstemming met de overlevering uit de oudheid over Yoga. Zeer effectieve Yogabeoefening. Na 4 jaar is de deelnemer in staat om een examen af te leggen. Alleen bij het behalen van alle onderdelen volgt erkenning docentschap. We steunen de nieuwe leerkracht in de gewenste uitvoer.  

 

slide-9Karate Do voor volwassenen en kinderen geeft antwoord op het herstel van zelfvertrouwen, weerbaarheid en karakter training. Aangezien Karate Do zowel sportief als ook als Martial Art uitgevoerd kan worden, een kunstvorm dus, kan menig persoon aansluiten bij onze Dojo. Beheersing en zelfontwikkeling komen goed tot hun recht, het lichaam wordt gezond en vitaal. Voor de jeugd die dat wil, doen we mee aan landelijke toernooien. Onze jeugdleden behalen regelmatig prijzen. Muga Mushin Ryu Karate Do is lid van de KBN.

 

conferentie

Onze bedrijfstrainingen worden alleen gegeven door trainers met jarenlange bewezen kwaliteiten op hun vakgebied. We ondersteunen scholen, instellingen, particulieren of groepen van allerlei soorten. We komen graag langs voor een oriënterend gesprek.

 

 

 

 

copyright 2000-2017