Nieuws

16 april 2018

Lezingen over Raja Yoga 12 en 14 december

We beginnen in januari 2019 met nieuwe Basisopleidingen Raja Yoga.

Ergens komt het een keer….. Je bent ergens aan Yoga begonnen, maar je wilt er nu veel meer over weten. Het zal blijken dat deze Yogaschool de bron is van kennis in de loop der jaren doorgegeven in de verre regio. Deze is ook voor jou bedoeld. Kom graag eens langs op één van onze lezingen over Raja Yoga. Overigens heb je geen  Yoga ”voorkennis” nodig om deel te nemen aan de Basisopleidingen. Een goede gezondheid en conditie is genoeg.

De aankomende lezingen zijn op:

2018

ENSCHEDE

Woensdag 28 november – Lonnekerspoorlaan 88 – Aanvang 20.00 uur.

Woensdag 12 december – Lonnekerspoorlaan 88 – Aanvang 11.00 uur. Voor Duitse studenten

Woensdag 12 december – Lonnekerspoorlaan 88 – Aanvang 20.00 uur.

 

OLDENZAAL

Vrijdag 14 december – Deurningerstraat 39 c – Aanvang 14.00 uur.

De toegang is natuurlijk gratis.

Kijk hier even voor routebeschrijvingen. 

Altijd de moeite waard om langs te komen om je te oriënteren. Yogaboefening is er voor iedereen die er zin in heeft en…. Yogaboefening werkt, dat is wel het belangrijkste, je krijgt al snel meer harmonie in daden en gedachten. We leren je hoe je dit tevens kunt behouden. De weg is oeroud, prachtig in opbouw in onze trainingen en heeft een duidelijk tevens verwonderend doel. We leggen je het uit, hoe echte Yoga, wetenschappelijk van aard is en waarom een chronologische opbouw het beste is. Op de lezing kun je zoveel vragen stellen als je wilt.
In januari 2019 gaan we wederom met een Basisopleidingen beginnen. Als je op de link klikt zie je vanzelf wanneer en waar. Er zijn ochtend- en avond lessen. Een groot voordeel is dat je het wekelijks les-moment kunt wisselen. We vinden het fijn dat je je komst via het formulier aangeeft. Vraag ook rustig van tevoren documentatie bij ons op.

Graag tot binnenkort. Yogacharya Parick Ros en Ylvy Vaanholt.


14 februari 2018

Hatha Yoga 20 lessen per week

We geven vanaf september 2018 maar liefst 20 lessen Hatha Yoga per week.

klikt u maar op de link

HATHA YOGA

en de pagina zal openen. U kunt daar een gratis proefles Hatha Yoga aanvragen.

 16 januari 2018

Terugkomdag

Al die prachtige kinderen, de blijde moeders, het blijft toch elke keer weer bijzonder om te zien hoe goed het allemaal kan gaan, als je weet wat te doen bij een bevalling. De belangrijkste verandering in het leven, zomaar weer een nieuw leven op deze prachtige aarde. Hartelijk gefeliciteerd allen. Hanneke staat rechts en geeft Zwangerschapsyoga in Oldenzaal.

 


28 november 2017

Oldenzaal – vanaf januari 2018 Zwangerschapsyoga

Het is zover.

Vanaf januari 2018 kun je in Oldenzaal ook Zwangerschapsyoga bij ons gaan volgen, natuurlijk onder dezelfde condities zoals de lessen in Enschede. Zeer gedegen en effectief voor een goede bevalling. Hanneke Siebert zal deze lessen gaan verzorgen op iedere woensdagavond vanaf 18.00 uur. Adres Oldenzaal is Deurningerstraat 39-c. We zijn erg blij met haar toezegging. De perfectie kandidaat voor deze goede lessen voor alle aanstaande moeders. Je kunt op deze pagina meer over haar te weten komen. Geef je nu alvast op, dat kan via 053-4336887 of via de groene button op deze pagina.

 

 


19 september 2017

wegwerkzaamheden Emmastraat 147

De straat is al helemaal gereed en is mooi geworden.

Bij deze de melding dat we misschien toch nog even lastiger te bereiken zijn.


22 juli 2017

Zwangerschapsyoga in zomervakantie

Alleen eind juli vallen 2 lessen uit. In augustus gaan de lessen zwangerschapsyoga op de maandagavonden gewoon door. Je kunt je aanmelden door op de foto te klikken.

Wees welkom. Adres: Lasonderstraat 3. Aanvang 18.30.


20 juli 2017

Emmastraat wegwerkzaamheden

Ons pand aan de Emmastraat is wat lastiger te bereiken in de periode 6 juni tot en met 28 juli.

De Emmastraat zal aangepast worden naar een fiets straat. De werkzaamheden zijn op dinsdag 6 juni begonnen.

bijgewerkt voor week 29:

Verkeer is nu vanaf de Singel niet meer mogelijk.

De Kortenaer straat is open en via deze straat is het pand goed te bereiken.

Het werk zal gefaseerd worden uitgevoerd. Onze parkeerplaats is gewoon te gebruiken.

 

 


16 april 2017

Lezingendata Basisopleiding Raja Yoga voorjaar 2018

Ergens komt het een keer….. Je bent ergens aan Yoga begonnen, maar je wilt er nu veel meer over weten. Het zal blijken dat deze Yogaschool de bron is van kennis in de loop der jaren doorgegeven. Deze is ook voor jou bedoeld. Kom eens langs op een van onze lezingen. Er komen er genoeg. We beginnen in januari 2018 weer met nieuwe Basisopleidingen Raja Yoga.

 

2018

ENSCHEDE
– Woensdag 18 april – Emmastraat 147 – entree 1 – Aanvang 20.00 uur.
– Woensdag 9 mei – Emmastraat 147 – entree 1 – Aanvang 20.00 uur.

OLDENZAAL
– Vrijdag 25 mei – Deurningerstraat 39-c – Aanvang om 20.00.

Kijk hier even voor routebeschrijvingen. De toegang is natuurlijk gratis.

Altijd de moeite waard om langs te komen om je te oriënteren. Yogaboefening is er voor iedereen die er zin in heeft en…. Yogaboefening werkt, dat is wel het belangrijkste, je krijgt al snel meer harmonie in daden en gedachten. We leren je hoe je dit tevens kunt behouden. De weg is oeroud, prachtig in opbouw in onze trainingen en heeft een duidelijk tevens verwonderend doel. We leggen je het uit, hoe echte Yoga, wetenschappelijk van aard is en waarom een chronologische opbouw het beste is. Kom rustig langs, misschien is het na de kerstvakantie het juiste moment om met onze voortreffelijke Basisopleidingen te gaan beginnen. Op de lezing kun je zoveel vragen stellen als je wilt.
In januari 2018 gaan we op vrijwel iedere dag met een Basisopleidingen beginnen. Als je op de link klikt zie je vanzelf wanneer en waar. Er zijn ochtend- en avond lessen. Een groot voordeel is dat je het wekelijks les-moment kunt wisselen. We vinden het fijn dat je je komst via het formulier aangeeft. Vraag ook rustig van tevoren documentatie bij ons op.

Graag tot binnenkort. Yogacharya Parick Ros en Ylvy Vaanholt.


12 april 2017

Nieuwe Hatha Yoga les

Stephanie KintrupMet ingang van 9 mei komt er een nieuwe Hatha Yoga les bij, op alle dinsdagen, gegeven door Stephanie Kintrup.

De les wordt gegeven van 19.30 – 21.00 uur aan de Emmastraat entree 1, lesruimte 1.

Stephanie heeft aardig wat jaren Hatha Yoga in Oldenzaal gegeven voor De Yogaschool en heeft de afgelopen jaren gezorgd voor haar kindje. Stepanie’s asana zijn nog altijd subliem. Haar persoonlijkheid meer dan liefdevol. Ze begint nu weer in Enschede, op bovenstaand adres, wees welkom.

stephanie_asanaStephanie Kintrup Hatha Yoga

 


27 maart 2017

Basisopleiding Raja Yoga – Informatieavond

effecten YogabeoefeningInformatieavond Basisopleiding, echt de moeite waard als je geïnteresseerd bent in het beoefenen van effectieve Yoga.

Kom ook eens langs om te luisteren of je vragen te stellen. We starten in januari 2017 met 2 nieuwe Basisopleidingen. De Basisopleiding zit erg goed in elkaar en stelt de beoefenaar in staat om snel de mooie effecten te ervaren. De opbouw is chronologisch. Deze opleiding is al jarenlang beproeft en kent vele enthousiaste deelnemers.

Zaterdag 22 april – aanvang om 20.00 uur Enschede, aan de Lonnekerspoorlaan 88.

Zaterdag 6 mei – aanvang om 20.00 uur Oldenzaal, aan de Deurningerstraat 39-c.

lonnekerspoorlaan_square

De toegang is natuurlijk geheel gratis.

Kijk hier even voor routebeschrijvingen. 

De Lonnekerspoorlaan 88 is het beste te bereiken via de Roomweg. Zet daar ook eventuele navigatie op.

Op deze altijd interessante avond krijg je een goede indruk over de inhoud en sfeer van de lessen. Je maakt kennis met onze Yogaschool, je leraren en kunt natuurlijk zoveel vragen stellen als je wilt. Het is erg vriendelijk als je even aangeeft op welke datum je langskomt op een lezing. Mocht je vragen hebben, bel ons gerust op 053 – 4336887. Doe liever niet te strakke kleren – of een strakke rok aan, iedereen zit alvast op de grond. Je krijgt van ons een zitkussen en een zitdeken. Stoelen zijn wel aanwezig, indien nodig.

Yogaschool-36.1PatrickRosuitgelichtDe lezingen worden gegeven door Yogacharya Patrick Ros of Yogadocente Ylvy Vaanholt. 

 


1 februari 2017

Wegvak parkweg een ruime week afgesloten

 

 

 

 

 

 

Beste mensen,

De Parkweg is voor een deel afgesloten vanaf 6 tot en met 17 februari 2017.

Het betreft het deel tussen het de Stadsmatenstraat en de Kortenaerstraat. Zie dit kaartje. Het lijkt erop dat de Kortenaerstraat via de Prinsessentunnel (De Ruyterlaan) open blijft. Het pand aan de Emmastraat is vanaf die kant dan het beste te bereiken. Hopelijk blijft de Stadsmatenstraat ook open.

 


5 december 2016

Basisopleidingen – v.a. dinsdag 10 en donderdag 12 jan. 2017

Deelnemende mensen aan de Basisopleiding ervaren een toename aan rust en vitaliteit en dat vaak al binnen enkele weken.
Des te meer reden voor ons om ook in januari 2017 weer van start te gaan met nieuwe Basisopleiding Raja Yoga, een gedegen en goed opgebouwde Yogatraining.

Maschaimg_8693Vanaf dinsdag 10 januari worden er Basisopleidingen gegeven op de dinsdagochtend en vanaf 12 januari op donderdagavond. Vaste leerkracht op de dinsdagochtend is Mascha en op de donderdagavond Sandra. Je kunt hun profiel bekijken.

Op zaterdag 7 januari geven we een nog een informatiebijeenkomst.

Altijd inspirerend en zeer de moeite waard. Kom gerust eens langs met wat vrienden/bekenden, want zij knappen ook behoorlijk op door onze Basisopleidingen. De Basisopleiding duurt 2 en een half uur. Bevat het aanleren van yogahoudingen, meditatie en yogatheorie. De lessen zijn chronologisch opgebouwd.


1 november 2016

Parkeren bij de lesruimtes

Parkeren bij onze lesruimtes.

lonnekerspoorlaan_square Lonnekerspoorlaan 88. 
Auto’s kunnen het beste vanaf de Lasondersingel de Deurningerstraat richting Deurningen rijden. Bij het eerste stoplicht ga je dan rechts af, de Roomweg in. Na circa 800 m bevindt zich aan de rechter kant een grote parkeerplaats. Zet eventuele navigatie op Roomweg 75. Dan kom je vanzelf bij deze parkeerplaats. Het parkeren is hier gratis. Je ziet dan al de gevel met “De Yogaschool”. Als je dan lopend over het pad over het grasveld schuin links aanhoudt bereik je ons pand na circa 50 m. Fietsen kunnen voor of naast het pand op slot aan de beugels.

 
compLasonderstraatEnschede – Lasonderstraat 3
Deze mooie en grote lesruimte dicht bij de hoofdlocatie is een zijstraat van de Lasondersingel.
Auto’s kunnen via de Deurningerstraat en via de Lasondersingel het pand bereiken. Parkeren is overdag niet gratis (wel gratis na 19.00 uur, donderdag na 21.00 uur.) Parkeren kan direct voor de deur in de vakken, iets verderop in de vakken of in de Genestetstraat of omliggende straten. Fietsen kunnen direct voor het pand aan de beugels op slot worden gezet. Je mag ze ook stallen voor het pand van Sonex aan de overkant. Een dure fiets kan zelfs binnen staan.

emmastraat 147Enschede – Emmastraat 147
De Emmastraat kun je het beste bereiken via de Westerval en de Parkweg en dan rechts afslaan en de Kortenaerstraat inrijden. Op het eind ga je links en dan sta je voor het pand. Direct rechts is een parkeerplaats. Je kunt daar je auto kwijt.   Er is een entree 1 en entree 2. Auto’s kunnen op onze eigen parkeervakken staan, rechts naast het pand. Als de parkeerplaats vol is kun je in de Emmastraat in de vakken parkeren of omliggende straten. Let even op dat je je auto niet op het fietspad parkeert. Het fietspad altijd vrijlaten. Op dit moment helemaal van belang omdat de Pyrmontstraat is afgesloten door wegwerk en de bewoners het fietspad gebruiken voor doorgang.

westwal oldenzaalOldenzaal – Deurningerstraat 39 c.
Autos kunnen direct achter het pand aan de Westwal in de vakken staan. Er zijn drie parkeerplekken in de directe omgeving. Fietsen kunnen direct rechts naast de ingang geplaatst worden. De fiets kan ook beneden staan. Loopt u het pand via de schuine ingang naar beneden binnen en direct rechts zult u de lesruimte aantreffen.

 


13 oktober 2016

Herfstvakantie

herfst

Herfstvakantie
In deze regio is de herfstvakantie vanaf maandag 17 tot en met zondag 23 oktober. 

De lessen Zwangerschapsyoga, Hatha Yoga en Basisopleidingen gaan allen door

Alle Docenten- en Meesteropleidingen vervallen een week. De Basisopleiding op vrijdagavond die in januari 2016 is begonnen vervalt. Karate Do voor kinderen vervalt, volwassenen kunnen trainen in overleg met leerkrachten.


23 september 2016

Basisopleidingen begonnen

        AsanaDe Basisopleidingen zijn deze week begonnen. Het lesrooster laat zien waar en wanneer. Instromen kan nog tot week 40, wees snel dus. In Enschede zijn er 4 mogelijkheden en in Oldenzaal 1. De effecten zijn prachtig.

Het was nog wel even wat werk om de lesruimten aan de Emmastraat op tijd af te krijgen maar zoals altijd komt alles goed. Het resultaat is er ook naar en de komende maanden komt de fijnafwerking. Rond januari 2017 zal dan echt alles klaar zijn aan de Emmastraat 147.

Mooie plek, zijn we erg blij mee. Komt het ook eens zien.   Emmastraat 147


8 september 2016

Docentenopleidingen en verder starten weer vanaf maandag 12 september

Complatie locaties sept 2016We gaan weer beginnen met de Docentenopleidingen en vervolgen, vanaf maandag 12 september. Kijk even goed in het rooster waar je verwacht wordt. We hebben weer veel zin om dit seizoen te starten. Met dit prachtige weer en onze mooie nieuwe locaties kan het alleen maar een goede start van het seizoen gaan worden.

Tot volgende week!

n.b. Alle Basisopleidingen beginnen overigens een week later, vanaf 19 september en iedereen wordt nog geïnformeerd.

 

 

 

 

 

Ylvy Matsya slideMonika virabhadra III

anand vasisthaPUparsSlide paschimottan JoseDeYSparvata1DeYogaschoolUdandaylvy eka pada urdhva dhanuraHalasana


20 juli 2016

Prettige zomervakantie

We wensen iedereen een prettige zomervakantie. 

 

De vakantielessen waar en wanneer, vind je terug op deze pagina. Er zijn er twee.Speciaal voor onze leden.zomer

 

 

 

 

SONY DSCAanvangsdata voor alle Cursussen en Opleidingen vindt je terug in het lesrooster 2016-2017. De leslokatie klopt kwa adres. Binnenkort komt erbij te staan, ingang 1 of 2. Aan de Emmastraat is veel werk verricht. Ik kan niet anders zeggen dat het een superlokatie wordt. Je gaat het zien na de zomervakantie


3 juni 2016

Nieuwe vestiging in Oldenzaal

lesruimte deurningerstraat 39 cHet zat er al aan te komen maar is per direct een gegeven. We hebben een vestiging geopend in Oldenzaal. Irmaprofiel

Adres Deurningerstraat 39 c. Gelegen in het centrum. Mooie grote lesruimte, we gaan de komende weken verder inrichten.

De eerste lessen Hatha Yoga worden gegeven per dinsdagavond 7 en donderdag 9 juni,  onder de deskundige leiding van Irma van Veen. De beide lessen beginnen om 19.30 – je kunt een proefles aanvragen, dan nodigen we je snel uit.  Je kunt dan direct ervaren wat een goed gegeven Hatha Yoga les met je doet…. zie de pagina Hatha Yoga. We zullen deze lessen verder uitbreiden de komende tijden. Er zullen meerdere leerkrachten les gaan geven, ieder grotendeels een vaste groep. Zie de routebeschrijving voor de juiste plek.

n.b. Als je lid bij ons bent kun je dus terecht in Oldenzaal en Enschede bij alle Hatha Yoga lessen.

Loes - SukhaPUpars

yogaschoolpaschimottan

 

 

 

 

 

peterm_asanaylvy_asana

 

 

 

 

 

Binnenkort zijn er 2 informatiebijeenkomsten waar we de geïnteresseerde Oldenzalers en omliggende plaatsen, hierbij van harte voor uitnodigen.

Deze lessen zijn voor iedereen toegangkelijk die er zin in heeft een over een redelijk goede gezonheid beschikt. Heb je al enige Yoga-ervaring, kom dan zeker eens langs, we brengen je Yogabeoefening op het volgende level. Na de zomervakantie starten we met een Basisopleiding in Oldenzaal. De perfecte manier om gedegen met Yoga te beginnen en de wonderlijke effecten zelf mee te maken. Tijdens de lezingen vertellen we je er alles over, de effecten zijn erg goed. Zie onze pagina Basisopleiding voor meer informatie. Zie ook onze pagina docentenopleidingen.

opendagen 93x63 juni 2016uitgelicht


20 april 2016

Meivakantie

mei

Meivakantie
Week 17.
Vanaf 25 april tot en met zondag 1 mei. Alle lessen van de Raja Yoga opleidingen vervallen. De meesteropleidingen op donderdag 28 mei gaan wel door.
Bijna alle cursussen gaan door, behalve de daadwerkelijk feestdagen.
Karate voor kinderen valt 2 weken uit, mail is aan allen verstuurd wanneer.

 

Zie dit weekrooster, de lessen die hier staan, gaan gewoon door in week 17.

Zwangerschapsyoga 
Maandag   18.30-19.30 – Lasonderstraat 3

Hatha Yoga 
Maandag    10.00-11.30 – Lonnekerspoorlaan 88
Maandag    19.30-21.00 – Tichelweg 7
Dinsdag        9.00-10.30 – Lonnekerspoorlaan 88
Dinsdag       20.00-21.30 – Alleeweg 36
Dinsdag       19.30-21.00 – Oldenzaal – Franciscusschool
Donderdag   9.30-11.00 – Lasonderstraat 3
Donderdag   19.30-21.00 – Oldenzaal – Franciscusschool
Donderdag  20.00-21.30 – Alleeweg 36
Donderdag  20.00-21.30 – Lonnekerspoorlaan 88
Vrijdag         10.00-11.30 – Lasonderstraat 3
Zaterdag       10.30-12.00 – Lasonderstraat 3

Week 18: Vanaf maandag 2 mei tot en met zondag 8 mei. Alle lessen worden gegeven volgens lesrooster.
Alleen Hemelvaarts – bevrijdingsdag, donderdag 5 mei, zijn er geen lessen.


22 maart 2016

Goede vrijdag zijn er gewoon lessen

vrolijk-pasen-met-paashaas

Aanstaande vrijdag 25 maart, goede vrijdag, gaan alle lessen gewoon door volgens lesrooster.

Op tweede paasdag zijn er geen lessen, we wensen jou en je familie Fijne Paasdagen.

 


12 maart 2016

Open dagen op 9 – en 16 april

opendagen mrt-apr 2016 vierkantDe Yogaschool is het Yoga-instituut voor de hoogstaande Basis & Docentenopleidingen Raja Yoga of Koninklijke Yoga.
Echte Yogabeoefening in zijn puurste vorm. Ongelofelijk effectief, zelfs tot op het hoogste niveau of de staat van Samadhi, het doel van alle Yogabeoefening.

Vrij vertaald betreft Samadhi een zeer diep welzijn, diep inzichtelijk en bevrijdend. De Yogabeoefenaar zal dit gaan meemaken. Het doel van Yoga, éénwording, is dan bereikt. Dat gaat niet zomaar, derhalve als je bereid bent om jezelf te ontwikkelen, eerst via ontspanning in het lichaam en daarna via toenemend inzicht, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Direct met de Basisopleiding beginnen is het beste. We starten in mei of september 2016 voor de 22e jaargang met deze prachtige Yogatraining. Tijdens de lezingen vertellen we je er meer over.

Vraag documentatie aan via de rechter zijbalk, als je meer aanvulling wilt bij de dynamische opleidingen, dan sturen we je uitgebreide documentatie toe. De dagopleiding is in mei. Er zijn vanaf september 2016, 6 Basisopleidingen per week gepland.

Alle Docentenjaren en vervolg opleidingen zijn tevens gevuld. Onze Yoga-opleidingen zijn uitermate goed betaalbaar, hoog in kwaliteit. Voor iedereen toegankelijk die er zin in heeft om zichzelf praktisch en inhoudelijk te vormen richting een goed en groter leven. We houden niet van half werk en leren je hoe je het doel van Yoga  kunt bereiken.

Interesse ? Yogatraining op een hoger niveau ? Kom dan naar de voorlichting en het is fijn dat je je van tevoren even aanmeldt bij ons, via de rechterbalk.

Basisopleiding 2016


2 maart 2016

Alleeweg 36 via G.J. van Heekstraat bereikbaar.

Geachte leden die lessen volgen aan de Alleeweg 3alleeweg 36 wegwerkheden6.

Er zijn op het moment wegwerkzaamheden aan de Hengelosestraat – De Alleeweg is even niet te bereiken via de Hengelosestraat. Via de G.J. Van Heek straat is de lesruimte aan de Alleeweg 36, gewoon normaal te bereiken.

alleewegalleeweg 36thumb


15 februari 2016

Nieuwe Hatha Yoga elke vrijdagochtend

DeYogaschoolMFsetubsarvangMonikauitgelichtOp vrijdagochtend 19 februari beginnen we met een nieuwe Hatha Yoga groep voor iedereen.
Een goed begin van het weekend blijft elke les op vrijdag.
Je kunt straks elke doordeweekse ochtend bij ons terecht voor Hatha Yoga.

Lesadres: Lasonderstraat 3.
Aanvang 10:00 uur tot 11:30 uur.
Deze les wordt gegeven door Monika Farkas.
Sterk, lenig, helder en rustig, Monika heeft het allemaal. Werk ook aan een betere vitaliteit, wees welkom vanaf nu op vrijdagochtend. Je kunt hier meer lezen over Hatha Yoga

 


12 februari 2016

Hatha Yoga in English

Hy EnglishOn Wednesday, February 3rd, we started with a Hatha Yoga group for English speaking persons.Simply because there are regular requests for English language lessons.
Contact us by the right side bar or by e-mail at: info@yogaschool.nl
So – if you are only speaking English, be welcome to this Hatha Yoga class.

Address: Lasonderstraat 3.
Lessons start at 18:00 until 19:30, so be present around 17.50.
This lesson will be given by Anand Mahangoe.

Anand profiel

Op Woensdag 3 Februari zijn we begonnen met een Hatha Yoga groep voor Engelstaligen.
Simpel gezegd komen er regelmatig aanvragen voor Engelstalige lessen, bij deze, de start is binnenkort.

Lesadres: Lasonderstraat 3.
Aanvang 18:00 uur tot 19:30 uur.
Deze les wordt gegeven door Anand Mahangoe.


25 januari 2016

Oldenzaal 2e les

We geven al aardig wat jaren Hatha Yoga in Oldenzaal.Irma1Irmaprofiel
Het lesadres is de Franciscusschool, makkelijk te vinden aan de Lyceumstraat.

Per 11 februari beginnen we met een 2e les en wel op donderdagavonden.
De aanvangstijd is 19.30 – 21.00, hetzelfde als op de dinsdagen.

Wees van harte welkom om eens een proefles Hatha Yoga te volgen, maak een afspraak bij ons via de rechter zijbalk,
als je al lid bent bij de Yogaschool, kun je naar deze les toegaan, mocht je op dinsdag een keer niet kunnen.

Deze les wordt ook gegeven door Irma van Veen, tevens de leerkracht van de dinsdagavond.
Tot binnenkort.

PadahastaUttanparivrittatrikona

 

 


20 januari 2016

3 nieuwe lessen starten binnenkort.

Irmaprofielyoga_mainOp Dinsdag 2 februari beginnen we met een nieuwe Meditatiegroep.
Neem je yogapak mee en beoefen vooral dharana en dhyana.
Deze les is met name bedoeld om extra te oefenen in een groep.
We krijgen toch regelmatig de vraag of er ergens samen extra gemediteerd kan worden. Bij deze dus.
Wij zijn toch de meditatie specialisten bij uitstek. Om de techniek aan te leren volg je onze Raja Yoga opleidingen.
Kom naar deze groep om meditatie te onderhouden.

Lesadres: Lonnekerspoorlaan 88.
Aanvang 9:30 uur tot 10:30 uur.
Deze les wordt gegeven door Irma van Veen.

———————————————————————————————————————

Anand profiel

Hy englishOn Wednesday, February 3rd, we will start with a Hatha Yoga group for English speaking persons.
Simply because there are regular requests for English language lessons.
Contact us by the right side bar or by e-mail at: info@yogaschool.nl

 

Address: Lasonderstraat 3.
Lessons start at 15:30 until 17:00, so be present around 15:15.
This lesson will be given by Anand Mahangoe.

Op Woensdag 3 Februari beginnen we met een Hatha Yoga groep voor Engelstaligen.
Simpel gezegd komen er regelmatig aanvragen voor Engelstalige lessen, bij deze, de start is binnenkort.

Lesadres: Lasonderstraat 3.
Aanvang 15:30 uur tot 17:00 uur.
Deze les wordt gegeven door Anand Mahangoe.

———————————————————————————————————————

MonikauitgelichtDeYogaschoolMFsetubsarvangOp vrijdagochtend 19 februari beginnen we met een nieuwe Hatha Yoga groep voor iedereen.
Een goed begin van het weekend blijft elke les op vrijdag.
Je kunt straks elke doordeweekse ochtend bij ons terecht voor Hatha Yoga.

Lesadres: Lasonderstraat 3.
Aanvang 10:00 uur tot 11:30 uur.
Deze les wordt gegeven door Monika Farkas.

———————————————————————————————————————

Je kunt je nu aanmelden bij ons, voor deze nieuwe lessen, of als je inschreven bent, naar deze les toegaan.

 


7 januari 2016

Aanvang Basisopleiding aan de Lasonderstraat 3

startWIMG_2443e starten in week 1 in 2016 met nieuwe Basisopleidingen. Aanmelden kan nog, neem graag spoedig contact met ons op.

Op Vrijdagavond 19.45 – 22.15 aan de Lasonderstraat 3
Je wilt graag goede Yoga beoefenen, maar je hebt geen of weinig ervaring. Je hebt interesse in een gedegen opleiding die staat als een huis en al jarenlang beproefd is. Er is voldoende motivatie aanwezig om te leren, je bent benieuwd wat je sterke en zwakke punten zijn. Je bent bereid jezelf te onderzoeken. Er is veel interesse aanwezig om kennis te maken met de Yogawetenschap. Bij de richtlijnen verderop deze pagina kun je grotendeels ‘ja’ invullen.

leerkr Basis

Doelstelling van de Basisopleiding
Het doel van de basisopleiding is om je een echte Yogabeoefenaar/ster te laten worden, herkenbaar aan een stabielere persoonlijkheid en een open ‘mind’. De warmte die van je uitstraalt is voelbaar voor de omgeving. Door de basisopleiding verkrijg je vaardigheid en kundigheid om beter te functioneren, niet alleen op fysiek niveau, maar ook op vitaal en emotioneel niveau. Dit maakt de weg vrij voor je verdere ontwikkeling op mentaal en spiritueel niveau.

 


7 januari 2016

Hatha Yoga Donderdag ochtend verplaatst naar Lasonderstraat 3

adomukhasvan

Omdat de groep groter wordt verhuizen we per 14 januari de donderdagochtend groep Hatha Yoga met aanvangstijd 9.30 naar de Lasonderstraat 3. Het lesadres is dichtbij de Lonnekerspoorlaan 88, de meeste mensen kennen onze lesruimte aan de Lasonderstraat wel, zo niet, zie de de pagina locaties.

 


8 december 2015

Kerst Satsangha

Voor alle leden op zondag 20 december

kerstmeditatie

kerstsangha

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanstaande zondag 20 december is er weer een Kerst Sat sangha – groepsmeditatie, voor al onze leden. De vorige jaren waren allen voortreffelijk in opkomst en effect!

Aanvang 20.00. Deur open om 19.00. Kom rustig wat eerder voor wat asana van te voren en als je een zitkussen hebt, neem het mee graag. De meeste leerkrachten zijn aanwezig. Duur meditatie is 1 uur. Voor alle mensen in de Opleidingen en voor alle Cursisten, elke deelnemer van de Yogaschool, kom rustig langs en merk hoeveel energie je krijgt van een groepsmeditatie, het effect is prachtig !!

Adres : Lasonderstraat 3. Tot dan misschien en groeten Yogacharya Patrick Ros.

 

 

 

 


28 oktober 2015

info avond 21 november.

opendagen nov-apr 2015-16De Yogaschool is het Yoga-instituut voor de hoogstaande Basis & Docentenopleidingen Raja Yoga of Koninklijke Yoga.
Echte Yogabeoefening in zijn puurste vorm. Ongelofelijk effectief, zelfs tot op het hoogste niveau of de staat van Samadhi, het doel van alle Yogabeoefening.

Vrij vertaald betreft Samadhi een zeer diep welzijn, diep inzichtelijk en bevrijdend. De Yogabeoefenaar zal dit gaan meemaken. Het doel van Yoga, éénwording, is dan bereikt. Dat gaat niet zomaar, derhalve als je bereid bent om jezelf te ontwikkelen, eerst via ontspanning in het lichaam en daarna via toenemend inzicht, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Direct met de Basisopleiding beginnen is het beste. We starten in januari 2016 voor de 21e jaargang met deze prachtige Yogatraining. Tijdens de lezingen vertellen we je er meer over.

Vraag documentatie aan via de rechter zijbalk, als je meer aanvulling wilt bij de dynamische opleidingen, dan sturen we je uitgebreide documentatie toe. Er zijn vanaf januari 2016, 2 Basisopleidingen per week gepland. De Basisopleiding is zowel op vrijdag avond als op donderdagochtend te volgen.

Alle Docentenjaren en vervolg opleidingen zijn tevens gevuld. Onze Yoga-opleidingen zijn uitermate goed betaalbaar, hoog in kwaliteit. Voor iedereen toegankelijk die er zin in heeft om zichzelf praktisch en inhoudelijk te vormen richting een goed en groter leven. We houden niet van half werk en leren je hoe je het doel van Yoga  kunt bereiken.

Interesse ? Yogatraining op een hoger niveau ? Kom dan naar de voorlichting en het is fijn dat je je van tevoren even aanmeldt bij ons, via de site.

Zie verder Basisopleiding 2016