De enige echte Yogaschool

Het Yoga-instituut voor de hoogstaande Basis & Docentenopleidingen Raja Yoga of Koninklijke Yoga.
Echte Yogabeoefening in zijn puurste vorm. Ongelofelijk effectief, zelfs tot op het hoogste niveau of de staat van Samadhi, diepe meditatie. het doel van alle Yogabeoefening. Kijk maar eens in vooraanstaande boeken over Yoga.

gelukkigVrij vertaald betreft Samadhi een zeer diep welzijn, diep inzichtelijk en bevrijdend. De Yogabeoefenaar zal dit gaan meemaken door meerdere jaren te oefenen in houdingen, energiebeheersing en meditatie. Het doel van Yoga, éénwording, is dan bereikt. Dat gaat niet zomaar, derhalve als je bereid bent om jezelf te ontwikkelen, eerst via ontspanning in het lichaam en daarna via inzicht, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Direct met de Basisopleiding beginnen is het beste. We starten in september 2016 voor de 22e jaargang met deze prachtige Yogatraining. Tijdens de lezingen vertellen we je er meer over. Vraag documentatie aan als je meer aanvulling wilt bij de dynamische opleidingen dan sturen we je uitgebreide documentatie toe. De Basisopleiding is zowel ‘s avonds als ‘s ochtends te volgen. Er zijn in het aankomend seizoen 2016-2017, 5 Basisopleidingen per week. Alle Docentenjaren en Meesteropleidingen zijn tevens gevuld. De opleidingen zijn uitermate goed betaalbaar, hoog in kwaliteit. Voor iedereen toegankelijk die er zin in heeft om zichzelf praktisch en inhoudelijk te vormen richting een goed en groter leven. We houden niet van half werk en leren je hoe je Samadhi kunt bereiken.

GoedegezondheidHet doel van Raja Yoga of eenwording is te lezen in de volgende zin uit de Yogasutra’s van Patanjali : “Yoga citta vritti nirodha” en dit betekent in het Nederlands “Yoga is het stilzetten van de wijzigingen van het denken”. Als dit proces vordert door herhaling en oefening komen de innerlijke kwaliteiten van ieder mens naar buiten, vreugde en inzicht, een liefdevolle levenshouding en tenslotte diepe rust. Hoe we dit samen met je aanpakken is te lezen in de 8 stappen van Patanjali. De Yogaschool is zeer gespecialiseerd om het proces van eenwording te bevorderen middels de erkende en vakbekwame leerkrachten die vele jaren training hebben ondergaan waardoor zij in staat zijn om Raja Yoga en tevens alle andere disciplines die we onderwijzen, goed over te dragen aan de cursist of student. Het resultaat is er dan ook naar. Onze leerlingen zijn goede Yoga beoefenaren na een aantal jaren training. Het zijn mooie mensen geworden die in staat zijn dat leven te leiden dat zij wensen. Vitaal, gelukkig, ze zijn flexibel en standvastig, ik denk dat vele mensen van goede wil vroeg of laat aan Raja Yoga zullen gaan beginnen.