VOELDEVREDEDAG

Deze dag is er voor jou. We doen samen een dag Yoga, ontspanning, meditatie en bewustzijnsoefeningen die jou naar diepe innerlijke vrede brengen. Dit gevoel is zeer heilzaam en het mooie is dat je het na deze dag nog heel lang met je meedraagt. Je ervaart dat diepe vrede jouw natuurlijke toestand is. Dit is wie je écht bent.

De Voeldevrededag is toegankelijk voor iedereen en er is geen voorkennis of ervaring van Yoga vereist. Neem gerust een vriend(in) mee.

Vredige dame zorgeloos.jpg

We begeleiden je zorgvuldig in deze dag. We zijn in een kleine groep, in de beslotenheid van onze eigen yogaruimte en we zorgen goed voor je. Je krijgt een gezonde lunch, we maken een fijne wandeling en we doen samen oefeningen die je in een steeds dieper gevoel van vrede brengen. Gun jezelf de ruimte van een voeldevrededag! Je zult er écht opladen en je kunt er nog lange tijd van nagenieten. Het is een investering in jezelf en je hele omgeving profiteert mee. Harmonie is jouw geboorterecht. Het is jouw natuurlijke toestand. Voel het weer. Tot snel.

De eerstvolgende Voeldevrededag is op 31 mei in Enschede

Naam *
Naam
Kosten *
Als je samen met iemand anders mee wilt doen, meld je dan afzonderlijk aan alsjeblieft.