Yoga voor een groep of organisatie. Bedrijfstrainingen voor organisaties.

Uitstekende Yogalessen of trainingen voor uw bedrijf, uw afdeling, uw school, uw organisatie, dispuut, vereniging, etc. Effectief en ontspannend tegelijk.

We ondersteunen regelmatig bedrijven en instellingen door onze inspirerende cursussen en workshops op het gebied van Yoga maar ook weerbaarheid gerelateerd, zie maar verder. We hebben al vele groepen ontvangen in de afgelopen 24 jaren en deze hebben een introductie les ontvangen, of een langer traject met ons besproken.

Het kunnen éénmalige workshops zijn, van een dagdeel, het kan ook een meerdaags traject zijn, of over een langere periode. Het beste is om naar onze mooie lesruimtes toe te komen en daar de lessen te ondergaan, de sfeer is dan optimaal, we hebben alle materialen nodig. We kunnen kleine en grote groepen ontvangen. We hebben mooie lesruimtes in Enschede op 5 tot 10 minuten loopafstand van het station. Tevens mooie lesruimte in Oldenzaal, in het centrum. Het is tevens mogelijk om bij ons te lunchen. Natuurlijk uitstekende gebalanceerde voeding, we bereiden het zelf, volledig biologisch.

Neem bij interesse gewoon contact met ons op, u hoort snel van ons.

Daarnaast is het mogelijk om trainers te boeken op het gebied van “weerbaarheid” voor volwassen en kinderen:

Weerbaarheid trainingen. 
Agressie regulatie trainingen.
Zelfverdedigingscursussen. 
Rots en water trainingen. 

Coaching, counseling en mediation.
Sociale vaardigheidstrainingen.

counseling.jpeg

Lekker in je vel zitten maakt dat alles veel makkelijker en vloeiender gaat. Dat is te leren. Daling van ziekte verzuim, groter welzijn voor de werknemer en voor de werkgever is het resultaat. Langdurig succes in een bedrijf hangt af van de hoeveelheid harmonie aanwezig in de persoon en organisatie. Als meerdere mensen zich lekker voelen binnen zichzelf, een afdeling of team zeer goed samenwerkt, heeft dat direct invloed op ziekteverzuim. Nog steeds staat ‘stress’ en onderwaardering op nummer 1 als reden van afwezigheid. Daar is genoeg aan te doen. Onze trainingen leren hoe ook uw bedrijf of instelling floreert en succesvol wordt in zeer praktische en relatief makkelijk toepasbare oefeningen, niet veel al te veel tijd vragen, effectief zijn. Trainingen zijn zowel voor midden als hoger kader. De training verdient zichzelf meervoudig terug.

Dynamische Trainingen – Aantoonbaar succesvol.
Onze trainingen kenmerken zich door dynamische werkvormen en praktijksimulaties. Ze zijn enthousiasmerend, afwisselend en krachtig. De trainingen worden op maat gemaakt naar aanleiding van de vraag of de probleemstelling. Trainingen waren er onder andere voor de KPN, ITC, ROC, Grolsch, Hogeschool Saxion, Sportverenigingen, Politie/Brandweer. Maatschappelijk Werk. Gemeente Enschede. Soulsystem, Menzis, ITC, Raad voor de Kinderbescherming, Justitiële inrichtingen, Gerechtelijk deurwaarderskantoren, Politie/Brandweer, Hogeschool Leeuwarden, Scholen voor speciaal onderwijs, Top Zevenaar, Mendels mens&werk, SIGMA, Hanzetraining, Koninklijke landmacht, Diverse orthopedagogische instituten, Medisch Spectrum Twente, Stichting Live, Medikon Sozial-/Medizinische Akademie und Berufsbildungszentrum.