Parkeren bij de lesruimtes

Parkeren bij onze lesruimtes.

lonnekerspoorlaan_square Lonnekerspoorlaan 88. 
Auto’s kunnen het beste vanaf de Lasondersingel de Deurningerstraat richting Deurningen rijden. Bij het eerste stoplicht ga je dan rechts af, de Roomweg in. Na circa 800 m bevindt zich aan de rechter kant een grote parkeerplaats. Zet eventuele navigatie op Roomweg 75. Dan kom je vanzelf bij deze parkeerplaats. Het parkeren is hier gratis. Je ziet dan al de gevel met “De Yogaschool”. Als je dan lopend over het pad over het grasveld schuin links aanhoudt bereik je ons pand na circa 50 m. Fietsen kunnen voor of naast het pand op slot aan de beugels.

 
compLasonderstraatEnschede – Lasonderstraat 3
Deze mooie en grote lesruimte dicht bij de hoofdlocatie is een zijstraat van de Lasondersingel.
Auto’s kunnen via de Deurningerstraat en via de Lasondersingel het pand bereiken. Parkeren is overdag niet gratis (wel gratis na 19.00 uur, donderdag na 21.00 uur.) Parkeren kan direct voor de deur in de vakken, iets verderop in de vakken of in de Genestetstraat of omliggende straten. Fietsen kunnen direct voor het pand aan de beugels op slot worden gezet. Je mag ze ook stallen voor het pand van Sonex aan de overkant. Een dure fiets kan zelfs binnen staan.

emmastraat 147Enschede – Emmastraat 147
De Emmastraat kun je het beste bereiken via de Westerval en de Parkweg en dan rechts afslaan en de Kortenaerstraat inrijden. Op het eind ga je links en dan sta je voor het pand. Direct rechts is een parkeerplaats. Je kunt daar je auto kwijt.   Er is een entree 1 en entree 2. Auto’s kunnen op onze eigen parkeervakken staan, rechts naast het pand. Als de parkeerplaats vol is kun je in de Emmastraat in de vakken parkeren of omliggende straten. Let even op dat je je auto niet op het fietspad parkeert. Het fietspad altijd vrijlaten. Op dit moment helemaal van belang omdat de Pyrmontstraat is afgesloten door wegwerk en de bewoners het fietspad gebruiken voor doorgang.

westwal oldenzaalOldenzaal – Deurningerstraat 39 c.
Autos kunnen direct achter het pand aan de Westwal in de vakken staan. Er zijn drie parkeerplekken in de directe omgeving. Fietsen kunnen direct rechts naast de ingang geplaatst worden. De fiets kan ook beneden staan. Loopt u het pand via de schuine ingang naar beneden binnen en direct rechts zult u de lesruimte aantreffen.