Nieuws

22 juni 2019

Lezingen over Raja Yoga voorjaar

We beginnen in september 2019, in week 38, met nieuwe Basisopleidingen Raja Yoga.

Ergens komt het een keer….. Je bent ergens aan Yoga begonnen, maar je wilt er nu veel meer over weten. Het zal blijken dat deze Yogaschool de bron is van kennis in de loop der jaren doorgegeven in de verre regio. Deze is ook voor jou bedoeld. Kom graag eens langs op één van onze lezingen over Raja Yoga. Overigens heb je geen  Yoga ”voorkennis” nodig om deel te nemen aan de Basisopleidingen. Een goede gezondheid en normale conditie is genoeg.

2019

De aankomende lezingen zijn op:

ENSCHEDE – Adres – Emmastraat 147.

Donderdag 4 juli 15.00

Donderdag 11 juli 20.00

OLDENZAAL – Adres – Deurningerstraat 39 c

Vrijdag 28 juni Aanvang 14.00 uur.

 

Kijk hier even voor routebeschrijvingen. 

Altijd de moeite waard om langs te komen om je te oriënteren. Yogaboefening is er voor iedereen die er zin in heeft en…. Yogaboefening werkt, dat is wel het belangrijkste, je krijgt al snel meer harmonie in daden en gedachten. We leren je hoe je dit tevens kunt behouden. De weg is oeroud, prachtig in opbouw in onze trainingen en heeft een duidelijk tevens verwonderend doel. We leggen je het uit, hoe echte Yoga, wetenschappelijk van aard is en waarom een chronologische opbouw het beste is. Op de lezing kun je zoveel vragen stellen als je wilt.
In september 2019 gaan we wederom met een ruim aantal Basisopleidingen beginnen. Als je op de link klikt zie je vanzelf wanneer en waar. Er zijn ochtend- en avond lessen. Een groot voordeel is dat je het wekelijks les-moment kunt wisselen. We vinden het fijn dat je je komst via het formulier aangeeft. Vraag ook rustig van tevoren documentatie bij ons op.

Graag tot binnenkort. Yogacharya Parick Ros en Ylvy Vaanholt.