Nieuwe vestiging in Oldenzaal

lesruimte deurningerstraat 39 cHet zat er al aan te komen maar is per direct een gegeven. We hebben een vestiging geopend in Oldenzaal. Irmaprofiel

Adres Deurningerstraat 39 c. Gelegen in het centrum. Mooie grote lesruimte, we gaan de komende weken verder inrichten.

De eerste lessen Hatha Yoga worden gegeven per dinsdagavond 7 en donderdag 9 juni,  onder de deskundige leiding van Irma van Veen. De beide lessen beginnen om 19.30 – je kunt een proefles aanvragen, dan nodigen we je snel uit.  Je kunt dan direct ervaren wat een goed gegeven Hatha Yoga les met je doet…. zie de pagina Hatha Yoga. We zullen deze lessen verder uitbreiden de komende tijden. Er zullen meerdere leerkrachten les gaan geven, ieder grotendeels een vaste groep. Zie de routebeschrijving voor de juiste plek.

n.b. Als je lid bij ons bent kun je dus terecht in Oldenzaal en Enschede bij alle Hatha Yoga lessen.

Loes - SukhaPUpars

yogaschoolpaschimottan

 

 

 

 

 

peterm_asanaylvy_asana

 

 

 

 

 

Binnenkort zijn er 2 informatiebijeenkomsten waar we de geïnteresseerde Oldenzalers en omliggende plaatsen, hierbij van harte voor uitnodigen.

Deze lessen zijn voor iedereen toegangkelijk die er zin in heeft een over een redelijk goede gezonheid beschikt. Heb je al enige Yoga-ervaring, kom dan zeker eens langs, we brengen je Yogabeoefening op het volgende level. Na de zomervakantie starten we met een Basisopleiding in Oldenzaal. De perfecte manier om gedegen met Yoga te beginnen en de wonderlijke effecten zelf mee te maken. Tijdens de lezingen vertellen we je er alles over, de effecten zijn erg goed. Zie onze pagina Basisopleiding voor meer informatie. Zie ook onze pagina docentenopleidingen.

opendagen 93x63 juni 2016uitgelicht