Lezingendata Basisopleiding Raja Yoga voorjaar 2018

Ergens komt het een keer….. Je bent ergens aan Yoga begonnen, maar je wilt er nu veel meer over weten. Het zal blijken dat deze Yogaschool de bron is van kennis in de loop der jaren doorgegeven. Deze is ook voor jou bedoeld. Kom eens langs op een van onze lezingen. Er komen er genoeg. We beginnen in januari 2018 weer met nieuwe Basisopleidingen Raja Yoga.

 

2018

ENSCHEDE
– Woensdag 18 april – Emmastraat 147 – entree 1 – Aanvang 20.00 uur.
– Woensdag 9 mei – Emmastraat 147 – entree 1 – Aanvang 20.00 uur.

OLDENZAAL
– Vrijdag 25 mei – Deurningerstraat 39-c – Aanvang om 20.00.

Kijk hier even voor routebeschrijvingen. De toegang is natuurlijk gratis.

Altijd de moeite waard om langs te komen om je te oriënteren. Yogaboefening is er voor iedereen die er zin in heeft en…. Yogaboefening werkt, dat is wel het belangrijkste, je krijgt al snel meer harmonie in daden en gedachten. We leren je hoe je dit tevens kunt behouden. De weg is oeroud, prachtig in opbouw in onze trainingen en heeft een duidelijk tevens verwonderend doel. We leggen je het uit, hoe echte Yoga, wetenschappelijk van aard is en waarom een chronologische opbouw het beste is. Kom rustig langs, misschien is het na de kerstvakantie het juiste moment om met onze voortreffelijke Basisopleidingen te gaan beginnen. Op de lezing kun je zoveel vragen stellen als je wilt.
In januari 2018 gaan we op vrijwel iedere dag met een Basisopleidingen beginnen. Als je op de link klikt zie je vanzelf wanneer en waar. Er zijn ochtend- en avond lessen. Een groot voordeel is dat je het wekelijks les-moment kunt wisselen. We vinden het fijn dat je je komst via het formulier aangeeft. Vraag ook rustig van tevoren documentatie bij ons op.

Graag tot binnenkort. Yogacharya Parick Ros en Ylvy Vaanholt.