Header landing lezing Schrijf je nu in.png

Raja Yoga staat voor Koninklijke Yoga. Het is de meest oorspronkelijke, meest zuivere vorm van Yoga. Raja Yoga is duizenden jaren oud en nog steeds actueel. Het beschrijft een methode van 8 stappen waarmee je tot op hoge leeftijd een gezonde geest in een gezond lichaam ontwikkelt. Je leert om Asana, Pranayama en Meditatie te beoefenen zoals het oorspronkelijk bedoeld is.

Voel jij een verlangen naar meer harmonie en helderheid en meer zingeving in je leven? De beoefening van Raja Yoga leert je bewuster te voelen, denken en handelen. Daardoor komt jouw leven steeds meer in balans. Je leert om jezelf, jouw leven en jouw omgeving steeds bewuster te beschouwen en begrijpen. Uiteindelijk doorzie jij jouw ware aard en leer je jouw Zielsverlangen kennen. Je leert dan ook om vanuit dat diepe verlangen je keuzes te maken. Je gaat steeds beter begrijpen waar het voor jou écht om draait en je leert om daar steeds consequenter naar te leven. In wekelijkse lessen ontwikkel je meer vitaliteit, harmonie en helderheid. De lessen bestaan uit Asana (fysieke oefeningen), Pranayama (beheersing van energie), meditatie en theorie.

In de lezing leggen we je alles uit.

Schrijf je hier in voor de lezing Raja Yoga

De eerstvolgende lezing is op Donderdag 16 mei om 20:00 uur in Enschede

Deelname is gratis

Naam *
Naam
Als je geïnteresseerd bent maar niet kunt bij de eerstvolgende gelegenheid, dan kun je hieronder jouw voorkeur aangeven.
Kies hier eventueel jouw datum. Als je niets aangeeft, gaan we ervan uit dat je bij de nu aankomende lezing komt op donderdag 16 mei om 20:00 uur in Enschede. ANDERE MOGELIJKHEDEN ZIJN: