Header Introductiebijeenkomst mail.png

Raja Yoga staat voor Koninklijke Yoga. Het is de meest oorspronkelijke, meest zuivere vorm van Yoga. Raja Yoga is duizenden jaren oud en nog steeds actueel. Het beschrijft een methode van 8 stappen waarmee je tot op hoge leeftijd een gezonde geest in een gezond lichaam ontwikkelt. Je leert om Asana, Pranayama en Meditatie te beoefenen zoals het oorspronkelijk bedoeld is.

Reviews van leerlingen

Wil jij leren om steeds vitaal te zijn, zelfs tot op hoge leeftijd? Verlang je naar meer rust en overzicht in je leven? Minder moeten en meer ruimte voor jezelf? Steeds dieper het leven zelf gaan begrijpen? En jouw plek in het grote geheel?

Raja Yoga geeft antwoord op deze en vele andere vragen. Door deze unieke methode leer je lichaam en geest in balans te brengen. Dan leef in je in harmonie en helderheid.

Schrijf je hier in voor de introductiebijeenkomst Raja Yoga

Deelname is gratis na aanmelding


Aanmelding

Ylvy Vaanholt, Patrick Ros en Yohyon van Zantwijk

Ylvy Vaanholt, Patrick Ros en Yohyon van Zantwijk

In de bijeenkomst maak je kennis met Yogacharya Patrick Ros of Ylvy Vaanholt. Patrick is oprichter van De Yogaschool. In de afgelopen 24 jaar heeft hij zijn yogaschool uitgebouwd tot de grootste yogaschool van Oost-Nederland. Bovendien is het de enige yogaschool in het oosten waar alle aspecten van Yoga inclusief de diepe meditatie op het niveau van Samadhi worden onderwezen en beoefend. Ylvy Vaanholt is de meest ervaren docente en coรถrdinator van de Raja Yoga opleidingen binnen De Yogaschool. Op vrijdagmiddagen geeft Yohyon van Zantwijk de lezingen.

Emmastraat 147 in Enschede

Emmastraat 147 in Enschede

Naam *
Naam