Basisopleiding Raja Yoga – Informatieavond

effecten YogabeoefeningInformatieavond Basisopleiding, echt de moeite waard als je geïnteresseerd bent in het beoefenen van effectieve Yoga.

Kom ook eens langs om te luisteren of je vragen te stellen. We starten in januari 2017 met 2 nieuwe Basisopleidingen. De Basisopleiding zit erg goed in elkaar en stelt de beoefenaar in staat om snel de mooie effecten te ervaren. De opbouw is chronologisch. Deze opleiding is al jarenlang beproeft en kent vele enthousiaste deelnemers.

Zaterdag 22 april – aanvang om 20.00 uur Enschede, aan de Lonnekerspoorlaan 88.

Zaterdag 6 mei – aanvang om 20.00 uur Oldenzaal, aan de Deurningerstraat 39-c.

lonnekerspoorlaan_square

De toegang is natuurlijk geheel gratis.

Kijk hier even voor routebeschrijvingen. 

De Lonnekerspoorlaan 88 is het beste te bereiken via de Roomweg. Zet daar ook eventuele navigatie op.

Op deze altijd interessante avond krijg je een goede indruk over de inhoud en sfeer van de lessen. Je maakt kennis met onze Yogaschool, je leraren en kunt natuurlijk zoveel vragen stellen als je wilt. Het is erg vriendelijk als je even aangeeft op welke datum je langskomt op een lezing. Mocht je vragen hebben, bel ons gerust op 053 – 4336887. Doe liever niet te strakke kleren – of een strakke rok aan, iedereen zit alvast op de grond. Je krijgt van ons een zitkussen en een zitdeken. Stoelen zijn wel aanwezig, indien nodig.

Yogaschool-36.1PatrickRosuitgelichtDe lezingen worden gegeven door Yogacharya Patrick Ros of Yogadocente Ylvy Vaanholt.