Yoga voor- of op uw bedrijf en Bedrijfstrainingen voor organisaties

DeYSsil
Yoga trainingen voor uw bedrijf, uw afdeling, uw school, uw organisatie, dispuut, vereniging, etc. Effectief en ontspannend tegelijk. 

oefenen

We ondersteunen regelmatig bedrijven en instellingen door onze inspirerende cursussen en workshops op het gebied van Yoga. We hebben al vele groepen ontvangen in de afgelopen jaren en deze hebben een introductie les ontvangen, of een langer traject met ons besproken.

emmastraat 147 lesruimteLasonderstraat 3 lesruimteLonnekerspoorlaan 88 lesruimteharvard meditationyoga-voor-groepenHet kunnen éénmalige workshops zijn van een dagdeel zijn, het kan ook een meerdaags traject zijn, of over een langere periode. Je kunt ons op locatie inzetten. Het beste is om naar onze mooie lesruimtes toe te komen en daar de lessen te ondergaan, de sfeer is dan optimaal. We kunnen kleine en grote groepen ontvangen. We hebben mooie lesruimtes in Enschede op 5 minuten loopafstand van het station en tevens in Oldenzaal, in het centrum.

Neem bij interesse gewoon contact met ons op door het formulier in te vullen aan de rechter zijkant. We nemen snel contact met u op.

Naast onze Yogatrainingen en workshops is het mogelijk om trainers te boeken voor:

Weerbaarheids trainingen. 
Agressie regulatie trainingen.
Zelfverdedigingscursussen. 
Coaching, counseling en mediation.
Rots en water trainingen.
Sociale vaardigheids trainingen.

Het kunnen korte of langer durende trajecten zijn die we begeleiden. Maak maar een afspraak met ons.

Lekker in je vel zitten maakt  dat alles veel makkelijker en vloeiender gaat. Dat is te leren. Daling van ziekte verzuim, groter welzijn voor de werknemer en voor de werkgever is het resultaat. Langdurig succes in een bedrijf hangt af van de hoeveelheid harmonie aanwezig in de persoon en organisatie. Als meerdere mensen zich lekker voelen binnen zichzelf, een afdeling of team zeer goed samenwerkt, heeft dat direct invloed op ziekteverzuim. Nog steeds staat ‘stress’ en onderwaardering op nummer 1 als reden van afwezigheid. Daar is genoeg aan te doen. Onze trainingen leren hoe ook uw bedrijf of instelling floreert en succesvol wordt in zeer praktische en relatief makkelijk toepasbare oefeningen, niet veel al te veel tijd vragen, effectief zijn. Trainingen zijn zowel voor midden als hoger kader. De training verdient zichzelf meervoudig terug. Vul het formulier hiernaast maar in, dan nemen we contact met u op.

Dynamische Trainingen – Aantoonbaar succesvol.
Onze trainingen kenmerken zich door dynamische werkvormen en praktijksimulaties. Ze zijn enthousiasmerend, afwisselend en krachtig. De trainingen worden op maat gemaakt naar aanleiding van de vraag of de probleemstelling. Trainingen waren er onder andere voor de KPN, ITC, ROC, Grolsch, Hogeschool Saxion, Sportverenigingen, Politie/Brandweer. Maatschappelijk Werk. Gemeente Enschede. Soulsystem, Menzis, ITC, Raad voor de Kinderbescherming, Justitiële inrichtingen, Gerechtelijk deurwaarderskantoor GHOR, Politie/Brandweer, Hogeschool Saxion, Hogeschool Leeuwarden, Scholen voor speciaal onderwijs, Top Zevenaar, Mendels mens&werk, SIGMA, Hanzetraining, Koninklijke landmacht, Diverse orthopedagogische instituten, Medisch Spectrum Twente, Stichting Live, Medikon Sozial-/Medizinische Akademie und Berufsbildungszentrum.

 

 

 

2000 – 2018 © De Yogaschool