Raja Yoga - Harmonie door zelfkennis

 

KOM NAAR DE LEZING OP Vrijdag 30 maart – Enschede - Emmastraat 147 – 15:00 uur

Overal kun je lezen dat zelfkennis heel belangrijk is.  Dat lijkt een open deur, maar wat wordt daar nou eigenlijk mee bedoeld? Als we opgroeien leren we ons te identificeren met bepaalde kenmerken en kwaliteiten die op dat moment effectief voor ons zijn en gewaardeerd worden door onze omgeving. Zo ontwikkelen we ongemerkt een overlevingsstrategie en een daarbij behorende persoonlijkheid. Hoe verder die persoonlijkheid afstaat van onze oorspronkelijke aard, hoe onevenwichtiger we als persoon worden.  Het is immers zo dat die overlevingsstrategie in bepaalde omstandigheden effectief was, maar die omstandigheden veranderen in de loop der tijd. Als je dan niet kunt terugvallen op je ware aard loop je eigenlijk op drijfzand. Als je daar dan doorheen zakt beleef je een crisis, omdat de ‘zekerheden’ waar je je aan vast hield geen houvast meer bieden.

Raja Yoga is een duizenden jaren oude methode om vanuit fysieke, emotionele en mentale vitaliteit en door meditatie je ware aard weer te gaan ontdekken en daardoor in harmonie te komen. De Yogaschool in Enschede geeft al meer dan 20 jaar hoogwaardige lessen in Raja Yoga waar vele honderden mensen dagelijks de vruchten van plukken

Onze opleiding wordt jaar-in-jaar-uit door honderden mensen met veel voldoening gevolgd.

Meer informatie vindt je hier.

In onze opleiding leer je op de juiste manier te mediteren, zodat je het zelf toe kunt toepassen.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP! OF KOM NAAR EEN LEZING. KLIK HIER VOOR DATA.

Wij waarderen het als je deze blog deelt met anderen.