Realisatie

De meditiatietechnieken die je leert bij onze Raja Yoga opleidingen zijn gericht op zelfrealisatie. Het is heel waardevol om te leren door bewuste ervaringen op te doen. ‘Alleen maar’ iets begrijpen heeft veel minder invloed op jouw gedrag en levenshouding dan de daadwerkelijke realisatie van een eigen inzicht. Het feit dat je begrijpt dat een bepaalde gewoonte slecht voor je is zegt nog niet dat je ermee stopt. Als je je daadwerkelijk realiseert hoe schadelijk het voor je is en je bewust doorleeft wat de consequenties op lange termijn zullen zijn én begrijpt hoe en waarom je die gewoonte hebt ontwikkeld zal je ermee willen stoppen.

Wij verzorgen onze opleidingen al meer dan 20 jaar en vele honderden mensen hebben bij ons geleerd om écht hun aandacht naar binnen te richten om vanuit intense verstilling tot diepe inzichten te komen over hun eigen drijfveren. Zo hebben ze geleerd om steeds naar hun intuïtie te luisteren en die eerlijke waarheid steeds als baken te gebruiken voor belangrijke beslissingen in hun leven. 

Meer weten? Kom naar onze informatieavond op 20 juni om 20:00 uur aan de Lasonderstraat 3 in Enschede.

Meld je aan.