Levensvragen

Onderbewust zoek je antwoord op 3 eenvoudige vragen:

  1. Wie ben ik? 
  2. Wat wil ik?
  3. Waarom wil ik het?

De vragen zijn simpel. Toch kun je er een heel leven over doen om achter de antwoorden te komen. Eén ding weet je zeker: hoe eerder je voor jezelf de antwoorden weet te formuleren hoe evenwichtiger, vrijer én succesvoller je in het leven komt te staan. De grote moeilijkheid is dat onze vorming is gericht op de ontwikkeling van rationele vaardigheden. Dat is ook heel belangrijk, maar de antwoorden op deze vragen laten zich niet vinden via ratio alleen. Er komt ook veel gevoel en vooral zuiver weten bij kijken. Op een gegeven moment weet je dat je iets écht wilt en dat het onvermijdelijk voor je is dat jij je daarop gaat richten. Dan realiseer je dus jouw levensvervulling. De aloude Yogaleer biedt je een methode om door meditatie tot zelfinzicht te komen en door directe ingeving tot realisatie van jouw antwoorden op deze belangrijke vragen te komen. Als je dat wilt leren kun je bij ons terecht.

Wij verzorgen onze opleidingen al meer dan 20 jaar en vele honderden mensen hebben bij ons geleerd om écht hun aandacht naar binnen te richten om vanuit intense verstilling tot diepe inzichten te komen over hun eigen drijfveren. Zo hebben ze geleerd om steeds naar hun intuïtie te luisteren en die eerlijke waarheid steeds als baken te gebruiken voor belangrijke beslissingen in hun leven.

Meer weten?

Kom naar de informatieavond op dinsdag 20 juni aan de Lasonderstraat 3 in Enschede.

Meld je aan