Aanvang Basisopleiding aan de Lasonderstraat 3

startWIMG_2443e starten in week 1 in 2016 met nieuwe Basisopleidingen. Aanmelden kan nog, neem graag spoedig contact met ons op.

Op Vrijdagavond 19.45 – 22.15 aan de Lasonderstraat 3
Je wilt graag goede Yoga beoefenen, maar je hebt geen of weinig ervaring. Je hebt interesse in een gedegen opleiding die staat als een huis en al jarenlang beproefd is. Er is voldoende motivatie aanwezig om te leren, je bent benieuwd wat je sterke en zwakke punten zijn. Je bent bereid jezelf te onderzoeken. Er is veel interesse aanwezig om kennis te maken met de Yogawetenschap. Bij de richtlijnen verderop deze pagina kun je grotendeels ‘ja’ invullen.

leerkr Basis

Doelstelling van de Basisopleiding
Het doel van de basisopleiding is om je een echte Yogabeoefenaar/ster te laten worden, herkenbaar aan een stabielere persoonlijkheid en een open ‘mind’. De warmte die van je uitstraalt is voelbaar voor de omgeving. Door de basisopleiding verkrijg je vaardigheid en kundigheid om beter te functioneren, niet alleen op fysiek niveau, maar ook op vitaal en emotioneel niveau. Dit maakt de weg vrij voor je verdere ontwikkeling op mentaal en spiritueel niveau.