Lezingen over Raja Yoga

Kom graag eens naar een lezing of informatiebijeenkomst- altijd de moeite waard. De meest ervaren leerkrachten informeren je graag over de prachtige trainingen die wij te bieden hebben. Alweer 22 jaar in 2017. We geven de lezingen in onze Yogaschool, op de locaties waar we Basisopleidingen geven. Dit is de perfecte manier om nader kennis met elkaar te maken.

De eerstvolgende basisopleidingen beginnen vanaf januari 2018. Zie voor meer informatie over deze grondige yogatraining: Basisopleiding Raja Yoga. De kans is groot dat jij ook enthousiast raakt, als je serieus en grondig Yoga wilt beoefenen. Uitgebreide documentatie over de Basisopleiding kun je aanvragen via het formulier in de rechter zijbalk.

 

2017

ENSCHEDE
– Donderdag 14 december – Emmastraat 147 – entree 1 – Aanvang 20.00 uur.
OLDENZAAL
– Dinsdag 21 november – Deurningerstraat 39-c – Aanvang om 11.00.

2018

ENSCHEDE
– Donderdag 4 januari – Emmastraat 147 – entree 1 – Aanvang 15.00 uur.
OLDENZAAL
– Donderdag 4 januari – Deurningerstraat 39-c – Aanvang om 20.00.

Kijk hier even voor routebeschrijvingen. De toegang is natuurlijk gratis.

Op deze altijd interessante avond krijg je een goede indruk over de inhoud en sfeer van de lessen. Je maakt kennis met onze Yogaschool, je leraren en je kunt natuurlijk zoveel vragen stellen als je wilt. Het is erg vriendelijk als je even aangeeft op welke datum je langskomt op een lezing. Mocht je nu vragen hebben, bel ons gerust op 053 – 4336887. Doe liever niet te strakke kleren – of een strakke rok aan, iedereen zit alvast op de grond. Je krijgt van ons een zitkussen en een zitdeken. Stoelen zijn wel aanwezig, indien nodig.

Yogaschool-36.1PatrickRosuitgelichtDe lezingen worden gegeven door
Yogacharya Patrick Ros of Yogadocente Ylvy Vaanholt.