Informatie bijeenkomsten

Kom rustig eens naar een informatie bijeenkomst of lezing – altijd de moeite waard. De meest ervaren leerkrachten van de Raja Yoga Opleidingen informeren u graag over de prachtige trainingen die wij te bieden hebben. Alweer 22 jaar in 2017. We geven elk voor- en najaar informatieve lezingen in onze Yogaschool, maar ook op locaties waar we Basisopleidingen geven in de regio. Dit is de perfecte manier om iedereen die zin heeft om goed en grondig Yoga te beoefenen en onze school nog niet kent, uit te nodigen om nader kennis met elkaar te maken. De Basisopleidingen beginnen weer vanaf september 2017. Zie voor meer, over deze grondige yogatraining, deze pagina Basisopleiding Raja Yoga. De kans is groot dat jij ook enthousiast raakt.
Uitgebreide documentatie over de Basisopleiding kun je aanvragen via het formulier in de rechter zijbalk.

De algemene informatieve lezingen over de Basis- en Docentenopleidingen Raja Yoga zijn op:

2017informatiebijeenkomsten

Zaterdag 6 mei 2017 aanvang om 20.00 uur Oldenzaal, aan de Deurningerstraat 39-c. (YV)

Dinsdag 20 juni 2017 aanvang om 20.00 uur Enschede, aan de Lasonderstraat 3. (PR)

 

De toegang is natuurlijk geheel gratis. Kijk hier even voor routebeschrijvingen.

Op deze altijd interessante avond krijg je een goede indruk over de inhoud en sfeer van de lessen. Je maakt kennis met onze Yogaschool, je leraren en kunt natuurlijk zoveel vragen stellen als je wilt. Het is erg vriendelijk als je even aangeeft op welke datum je langskomt op een lezing. Mocht je vragen hebben, bel ons gerust op 053 – 4336887. Doe liever niet te strakke kleren – of een strakke rok aan, iedereen zit alvast op de grond. Je krijgt van ons een zitkussen en een zitdeken. Stoelen zijn wel aanwezig, indien nodig.

Yogaschool-36.1PatrickRosuitgelichtDe lezingen worden gegeven door Yogacharya Patrick Ros (PR) en/of Yogadocente Ylvy Vaanholt (YV).