Lezingendata Basisopleiding Raja Yoga in september Enschede en Oldenzaal

Ergens komt het een keer….. Je bent ergens aan Yoga begonnen, maar je wilt er nu veel meer over weten. Het zal blijken dat deze Yogaschool de bron is van kennis in de loop der jaren doorgegeven. Deze is ook voor jou bedoeld. Kom eens langs op een van onze lezingen in september. Er komen er genoeg.

2017

ENSCHEDE
Maandag 18 september aan de Emmastraat 147, entree 1 – 11.00 uur.
Dinsdag 19 september aan de Lonnekerspoorlaan 88 – 11.00 uur.
Donderdag 21 september aan de Lasonderstraat 3 – 11.00 uur.
Zaterdag 23 september aan de Lonnekerspoorlaan 88 – 20.00 uur.

OLDENZAAL
Vrijdag 22 september Deurningerstraat 39-c. – 20.00 uur.

 

Altijd de moeite waard om langs te komen om je te oriënteren. Yogaboefening is er voor iedereen die er zin in heeft en…. Yogaboefening werkt, dat is wel het belangrijkste, je krijgt al snel meer harmonie in daden en gedachten. We leren je hoe je dit tevens kunt behouden, erg de moeite waard. De weg is oeroud, prachtig in opbouw in onze trainingen en heeft een duidelijk tevens verwonderend doel. We leggen je het uit, hoe echte Yoga, wetenschappelijk van aard is en waarom een chronologische opbouw het beste is. Kom rustig langs, misschien is het na de zomervakantie het juiste moment om met onze voortreffelijke Basisopleidingen te gaan beginnen. Op de lezing kun je zoveel vragen stellen als je wilt.
In september gaan we op vrijwel iedere dag met een Basisopleidingen beginnen. Als je op de link klikt zie je vanzelf wanneer en waar. Er zijn ochtend- en avond lessen. Een groot voordeel is dat je het wekelijks les-moment kunt wisselen. We vinden het fijn dat je je komst via het formulier aangeeft. Vraag ook rustig van tevoren documentatie bij ons op.

Graag tot binnenkort. Yogacharya Parick Ros en Ylvy Vaanholt.