Lezing over Raja Yoga

Ergens komt het een keer….. Je bent ergens aan Yoga begonnen, maar je wilt er meer over weten. Kom dan zeker eens langs op onze lezingen. Op zaterdag 15 juli kun je nog voor de zomervakantie terecht. Adres: Lonnekerspoorlaan 88. Aanvang om 20.00 uur.

Yogaboefening is er voor iedereen die er zin in heeft en…. Yogaboefening werkt, dat is wel het belangrijkste, je krijgt al snel meer harmonie in daden en gedachten. We leren je hoe je dit kunt behouden, erg de moeite waard. De weg is oeroud, prachtig in opbouw in onze trainingen en heeft een duidelijk tevens verwonderend doel. We leggen je het uit, hoe echte Yoga, wetenschappelijk van aard is en waarom een chronologische opbouw het beste is. Kom rustig langs, misschien is het na de zomervakantie het juiste moment om met onze voortreffelijke Basisopleidingen te gaan beginnen. Op de lezing kun je zoveel vragen stellen als je wilt.
In september gaan we op vrijwel iedere dag met een Basisopleidingen beginnen. Er zijn ochtend en avond lessen. Als je op de link klikt zie je vanzelf wanneer en waar.
We vinden het fijn dat je je komst via het formulier aangeeft. Vraag ook rustig van tevoren documentatie bij ons op.

Graag tot binnenkort. Yogacarya Parick Ros en Ylvy Vaanholt.

info avonden 20 juni

lezing